iko-el.alle.bg

Регулатори на реактивна мощност

  •  Многофункционалните регулатори на реактивна мощност тип  FCR05 и FCR07  са 5/7 степенни и са предназначени за регулиране на реактивна мощност в кондензаторни уредби с управляващи контактори в мрежи ниско и средно напрежение.


 
автоматични регулатори на реактивна мощност
  • Бързопревключващите косинус "фи" регулатори серия FCR06, FCR12, както и серията GCR06 и GCR12 работят както със стандартни, управлявани от контактори степени, така и с бързодействащи тиристорни модули, съответно за 6 и 12 кондензаторни степени. Бързодействието им е до 25 операции в секунда. Те са идеално решение както за стандартна, така и за хибридна и бързодействаща динамична компенсация.
  • Този тип регулатори на реактивна мощност са препоръчителни за  инсталация и в системи за електроенергиен мониторинг и мениджмънт при динамично променящи се ел.товари.
автоматични регулатори на реактивна мощност
Ново!!
Отскоро предлагаме интелигентни регулатори на реактивна мощност с допълнителни възможности за отдалечена настройка и контрол чрез WEB браузър.
Голям дисплей с икони за различните менюта, с лесен достъп и настройки. Осъществяват измервания в четирите квадранта. 
Измервания и показания за напрежения токове, косинус фи, мощности, хармоници  - THDI  и  THDU в %.
Могат да се използват и като мрежови енергийни анализатори, като е възможно вграждането им в SCADA системи за енергиен мониторинг, 
автоматични регулатори на реактивна мощност
Разгледайте и поръчайте регулаторите на реактивна мощност на адрес - https://energysavebg.com

Приемаме Вашите поръчки и на тел.: 0889778695; 0897244917
web stat counter
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg